fredag 27. november 2009

Z julekort....

Hallo
Det er en liten stund siden jeg har lagt inn noe i bloggen min nå.
På lørdagen skulle jeg bare innom Bikuben på Strømmen en liten tur for å handle noe jeg mankerte til et kort. Der satt Kari fra North Star Stamps og demostrerte og hun hadde med noen nydelige julestempler. Greide bare ikke å gå videre, så en del av stemplene havnet i handlekurven...
Her ser dere et resultat av handlen. Et Z kort fra julens høydepunkt...

Her har jeg brukt lys beige Bazzil. Dekorpapiret kommer fra Ladybug og heter "forventninger". Ellers har jeg benyttet meg av Spellbinders. Stemplene er som tidligere fortalt fra North Star Stamps både motivet og tekstene. Det er svertet rundt med Adirondack espresso. Punchen er fra McGill og heter "pine". Stjerne stempelet fra Kreativ Hobby og den er embosset i gull.



torsdag 19. november 2009

Lys som gave

En venninne av meg har bursdag og jeg kom på den ideen at jeg skulle dekorere et kubbelys til henne. Hun er like skrappegal som meg så dette fant jeg ut ville passe til henne. Ideen har jeg fått fra Mette L som hadde lagt det ut på siden sin. Dette blir en litt andeledes gave og var utrolig gøyal å lage. Materialet er silkepapir og stempeltrykk som er fargelagt med Promakers.

onsdag 18. november 2009

Bryllupskort



Dette kortet har blitt laget til et ektepar som har vært gift i 60 år. Ville prøve å lage kortet i en vintage stil med en blomsteroppsats, og jeg ble godt fornøyd med resultatet.



Litt om hva jeg har brukt. Beige Bazzil som er svertet i kantene med Distress Old Paper. Dekorpapiret kommer fra Rayher nr. 78-563-000 og Papirdesign, ekteskap. Jeg har raspet opp kantene og svertet de med Adirondack Espresso for å gi kortet litt mer kontrast.

Foto stempelet kommer fra Stampsmith og heter Classic Couple og er svertet med Espresso den også. Det gir stempelet et litt eldre preg. Tror svart hadde blitt for skarpt. Teksten er hentet fra pc og er Schwartsvald. Rundt bildet er det festet blonde og litt tyll.


Inni kortet har jeg brukt dekorpapiret fra Papirdesign som heter gullmønster. Her har jeg svertet kantene med Old Paper og satt på noen perleranker i fargene beige og lysbrun fra Prima. Hentet et par bilder fra Frognerparken siden de har drevet restauranten der i mange år.
Elsker å sette opp ekte blomster, så valget til dette kortet var å overføre dette til de kunstige blomstene. Har også puttet inn noe annet stærsj og en hattenål for å freske opp litt. Siden det er diamantbryllup dette kortet er til, måtte jeg putte på et par "diamanter" også.

tirsdag 17. november 2009

Nytt brettekort

Hei på deg.
Her har jeg prøvd meg på en ny variant av brettekort. Så denne på siden til Marianne på RubberstampsForum http://www.rubberstamps.no/forums/index.php?showtopic=22473&st=1635 og måtte bare prøve meg.
Et morsomt kort og lage.
Stempelet kommer fra Wiff Of Joy, og så synes jeg det passet med et brettet juletre til denne. Tekststempelet kommer fra Et trykk.
Dette kortet har jeg sendt til Siv hos Steffens som takk for hjelpen.

fredag 13. november 2009

Enda et blått julekort...

Holdt et kurs i går på noen brette teknikker, og da var ønsket bl.a. dette kortet som jeg har helt i begynnelsen av bloggen min. Den er helt lik inni, derfor viser jeg det ikke her.
Valget denne gangen falt på det nye stempelet fra North Star Stamps som jeg synes er nydelig. Ønsket ikke og fargelegge motivet men stemple i denim farget pute. Har også benyttet meg av spellbinders.

Carrins blog candy


Carrin har en flott julekalender som blog candy.

Besøk bloggen hennes på
http://carrinsofiesverden.blogspot.com/

onsdag 11. november 2009

Til en arbeidskolega.

Hallo.
Her har jeg lager et kort til en arbeidskolega som fyller 60 år. Det er ikke alltid lett å lage kort til menn, for da kan man ikke pynte med for mye stærs, blonder og blomster.....
Her har jeg brukt to grønnfarger med Bazzil samt et dekorark fra Karen Foster som passet inn i fargene. Det andre arket som ser ut som skinn vet jeg ikke hvor kommer fra. Det var en liten rest jeg fant. Stempelet er jeg også usikker på, det er noen trykk jeg har fått. Ellers har jeg benyttet meg av spellbinders.

tirsdag 10. november 2009

Bruk av servietter


Her prøver jeg meg på en ny teknikk.
Servietter består av flere tynne lag. Jeg delte servietten slik at jeg bare hadde det tynne ytterste laget som trykken er på. (Samme måte man lager decopage på) Fant et mellom tykt glatt ark som jeg dekket med et lag med gladpack. Fant frem strykebrettet og la arket ,så gladpacken og tilslutt det tynne ytterste arket av servietten oppå. Hadde hørt at gladpacken ville fungere som lim, så dette måtte testes ut.
Turte ikke å sette strykejernet rett på servietten så jeg bruke bakepapir mellom. Varmen på jernet hadde jeg på den høyeste temperaturen.
Det gikk veldig bra.
En ting som kan være litt problemer er å skjære arket etterpå, det er lett for rive litt i servietten, derfor merker jeg av med linjal og klipper i stedet.
På dette kortet er det kun servietten og et bånd som er brukt.
Synes mitt første kort med denne teknikken ble ganske bra.

Make`n take

På Scraporama hadde Et trykk demo hvor det var "make`n take". Der lagde jeg dette brettekortet og julestjernen. Stjernen så veldig innviklet ut, men var i grunnen lett og lage.




Scraporama i Lillestrøm

Hallo
Vil gjerne vise en del av hva jeg lagde på Scraporamas stortreff i helgen.
Scraporama var en del av Hjem og hobby messen som arrangeres hvert år på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Her er noen av mine løsninger av oppgavene i Scrapathlonen som ble gitt oss på messa.
På det første skulle vi dekorere en fystikkeske. Fant da et motiv som også varmet litt... :-)

På det neste skulle vi følge en oppsatt skisse men kunne selv velge farge og snu skissen hvis vi ønsket det.

Til denne oppgaven skulle vi lage et kort med hjerter og det skulle være minst 3 stk. Hadde da et dobbelt ark som hadde masse små hjerter på ene siden. Ville ikke trekke inn for mange andre farger, så jeg brukte spellbinders og fikk stanset ut hjerter i forkjellige størrelser i samme papir.

Her ble det masse hjerterom.
Her skulle vi følge en skisse samt at kravet var, søt med hjerter. Klare å få kortet til å bli "hjertete". Tror kravet ble fulgt... :-)

Det siste kortet var også en skisse og her var det valgfri farger.


tirsdag 3. november 2009

Min lille hyrde.




Er ikke denne lille hyrden fra Sarah Kay herlig (Noel Shephered).... Man smelter bare når man ser han.
Tekstene kommer fra Ett trykk clearstams jul og på taggen inni har jeg brukt Kristtorn hjørne fra North Star Stamps.
Ellers har jeg brukt Martha Stewart border punch på kantene og snøkrystallene.
Det er brukt magnet som lukkemekanisme.

Blog candy fra Reprit




Hei. ta en titt på blogcandyen til Reprit. Her er det masse flotte ting å vinne.
Gå inn på bloggen for å se hva du må gjøre for å være med i trekningen.
Frist er 8.november kl 12:00
Lykke til