fredag 30. november 2012

Vinboks

Her kommer forslag til julegave.

 


Har pyntet en vinboks. Har grunnet den med Gesso, før jeg strøk over litt Granit Farbe fra Eberhard Faber. Remsene med snøkrystaller kommer fre Martha Stewart "snowflake & trim". Julekurvene er en dies fra Marianne Design CR1228. Teksten er fra NSS og er en veldig koselig tekst å bruke.

Julekort

Her kommer to julekort som skal sendes til våre soldater i Afganistan.

På det brune har jeg brukt decorark fra Pion "Vinterfågel". Svertet med Vintage photo. Stempelene kommer fra NSS og er fargelagt med Prismacolor. Pyntet med litt strie og snøkrystallene er stanset ut med Martha Stewart.

På det blå kortet kommer decorarket fra Landstoken "Julegran blå" Julegranene har jeg brukt dies fra Cottage Cut "Moose & trees" Teksten er fra NSS

fredag 9. november 2012

Kort med stempler fra NSS

På dette kortet har jeg brukt Ranger-distress collection GX-1900-17 som base, mens dekorarket er Riddersholmdesign "Chantilly Dawn Chantelle". Alle kantene er svertet med Distress Ink Peeled paint. Stemplene kommer fra North Star Stamps (NSS) og her har jeg fargelagt med Prisma Color.
Dies er fra Spellbinders og Marianne design. Blomsten er laget m/dies fra Crealies CL CS11 (bledene) og CL CF17 (blomsten). Ellers er det brukt bølgepapp og osteklut.

Gavebokser.

Her har jeg laget gavebokser til noen på jobben.
Skal man gi penger eller en liten ting så er det en fin måte å pakke det inn på.

tirsdag 6. november 2012

NSS sin utfordring i november

Her kommer mitt bidrag til Nord Star Stamps utfordring i november. Det skulle lages et julekort etter en skisse.

Jeg har brukt Blå Bazzil og dekorarket er fra Maja Design "Vintage Winter Snøen faller" Stemplet er fra NSS og er fargelagt med Prisma Color. Teksten kommer også fra NSS. Ellers er det brukt dies fra Spellbinders og Marianne Design.

Slik ser det ut inni kortet.

mandag 5. november 2012

Et nytt burdagskort

Her kommer et nytt bursdagskort. Har brukt prisma color til farveleggingen.

Bursdagskort

Her har jeg laget et bursdagskort til min svigersønn. Dette er bilde av en av trailerne hans.